Malet kalkun tacosuppe – Den ristede rod

1
Malet kalkun tacosuppe – Den ristede rod

Malet kalkun tacosuppe med sorte bønner, majs og friske grøntsager til en lækker suppe med højt proteinindhold, fedtfattigt! Denne sunde suppeopskrift er nem at lave i store portioner til forberedelse af aftensmaden.

To store træskåle med malet kalkun tacosuppe med skåret avocado på toppen, klar til at spise.

Vi har alle fået tacosuppe, men har du prøvet malet kalkun tacosuppe?

Da konceptet kom til mig, følte jeg, at jeg havde et eureka-øjeblik.

En klassisk Tacosuppe-opskrift involverer typisk kylling, men jeg kan godt lide at bruge malet kalkun af en række årsager.

For det første kræver det mindre forberedelse eller besvær end kylling (ingen hakning!) for hurtig forberedelse, den er meget mager, hvilket gør den ideel til dem, der sporer deres makroer eller er opmærksomme spisere, og jeg elsker den måde, den smager på!

Intet imod kylling (det er klart, jeg er fan), jeg elsker bare at blande klassiske opskrifter med forskellige ingredienser.

For dem, der prioriterer at få nok protein og samtidig holde kulhydrater og fedtstoffer i balance, er denne lækre opskrift på malet kalkunsuppe i solidt guld.

I lighed med min Instant Pot Chicken Tortilla Suppe er denne lækre protein-forward suppe bare opslugt af taco-vibes.

Fuld af dine traditionelle taco-smag i suppeform med udbrud af lækker tekstur fra majs og bønner, denne nemme suppeopskrift er fantastisk året rundt, især i de kolde vintermåneder.

Det bedste er, at dette enkle måltid med én gryde kommer hurtigt sammen med lidt oprydning. Størstedelen af ​​ingredienserne er spisekammerhæfteklammer!

Vinklet foto af to træskåle med tacosuppe med guldskeer.

Lad os diskutere de friske ingredienser, der er nødvendige for at lave denne solide tacosuppeopskrift.

Ingredienser til malet kalkun tacosuppe:

Avocado olie: Brugt til at sautere grøntsagerne og brune kødet, bruger vi avocadoolie. Avocadoolie har et højt røgpunkt, hvilket gør den ideel til madlavning ved høje temperaturer. Olivenolie virker også her.

Grøntsager: Løg, hvidløg, paprika er de friske grøntsager, der giver denne sunde suppeopskrift en stor, fed smag med et strejf af sødme.

Lean Ground Tyrkiet: Det foretrukne protein her, vi bruger malet kalkun til en fedtfattig sund suppe. Brug gerne hakket kylling, magert hakket oksekød eller kyllingebryst eller kyllingelår i stedet for malet kalkun.

Sorte bønner og majs: Ved at tilføje sprøde søde konsistens og blød squishy tekstur, giver majs og bønner velsmagende smag og hjertelighed til suppen. Hvis du ikke laver majs, er du velkommen til at springe det over og bruge en anden dåse sorte bønner, pintobønner eller kidneybønner. Tilføj også gerne en ekstra dåse bønner til en chili-agtig suppe.

Væske: Bouillonen består af kyllingebouillon og knuste tomater. Jeg bruger mindre væske end en standard suppeopskrift for at give den en tyk, solid fornemmelse, men du kan altid tilføje mere kyllingebouillon for at tynde ud, hvis du kan lide meget bouillon.

Krydderier: Chilipulver, stødt spidskommen, havsalt og sort peber. Disse krydderier er alt hvad du behøver for en uhyrligt smagfuld bouillon. Hvis du har hjemmelavet Taco krydderblanding ved hånden, er du velkommen til at bruge den!

Tilpasninger af opskrifter:

 • Brug 1 tsk hvidløgspulver i stedet for frisk hvidløg, hvis du vil.
 • Skift de knuste tomater ud med ildstegte tomater på dåse, tomatsauce eller enchiladasauce, hvis det er det, du har ved hånden.
 • Tilføj en dåse grøn chili, hvis du elsker dem! Jeg gør ofte dette.
 • Til cremet tacosuppe, tilsæt 1/2 kop tung fløde eller flødeost til suppen.
 • Mens jeg altid anbefaler at bruge frisk løg, når det er muligt, fungerer 2 teskefulde løgpulver som en erstatning i en knivspids.
 • Til lidt varme tilsættes 1/2 tsk rød peberflager eller en knivspids cayennepeber til suppen.
 • Grøntsagsbouillon og oksebouillon fungerer som erstatninger for hønsebouillon.
Stor gryde malet kalkun tacosuppe med en slev serverer en kugle suppe.

Nu hvor vi er bekendt med de enkle ingredienser til denne smagfulde suppe, lad os lave den!

Sådan laver du malet kalkun tacosuppe:

Varm avocadoolien op i en stor gryde (f.eks hollandsk ovn eller bouillon) ved middelhøj varme.

Tilsæt det hakkede løg og sauter under omrøring af og til, indtil det begynder at blive blødt, cirka 3 minutter.

Rør den hakkede peberfrugt og hvidløg i og steg i 1 til 2 minutter.

Løg og peberfrugt koges i en stor suppegryde

Tilsæt den malede kalkun og brug en spatel til at skære den i små stykker. Rør chilipulver, stødt spidskommen og havsalt i, indtil alt er godt blandet.

Løg, peberfrugt, malet kalkun og krydderier koges i en stor gryde.

Overfør de sorte bønner, majs, hønsebouillon og knuste tomater (resten af ​​ingredienserne) til gryden og rør godt. Dæk til og bring suppen i kog. Når det koger, reducerer du varmen til en blid boble og koger i 10 til 30 minutter (jo længere suppen koger, jo mere udvikler smagen sig).

Løg, peberfrugt, malet kalkun, tacokrydderi, sort peber og majs i en stor gryde
Knuste tomater ovenpå sorte bønner, majs, kalkun, løg og peberfrugt, med hønsebouillon hældt i gryden.
Lagergryde med malet kalkun tacosuppe, klar til at lave mad.

Server malet kalkun-tacosuppe med dine yndlings-taco-toppings, som avocado i tern, revet ost, grønne løg, creme fraiche, limebåde, pico de gallo eller salsa efter eget valg, tortillachips eller majschips osv.

Jeg skal ikke lyve, jeg fik på en eller anden måde for vane at putte pandekager ovenpå suppen (svarende koncept til majsbrød), så den mulighed er der altid.

Opbevar rester i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 5 dage.

Gryde med malet kalkun tacosuppe med en slev, der tager noget ud.

Som de fleste supper, gryderetter og chiliopskrifter er denne tacosuppe endnu mere smagfuld dagen efter (og de følgende 3-4 dage). Gør det i god tid til måltidsforberedelse for de bedste resultater.

Denne solide suppeopskrift giver fire portioner suppe (ca. 2 kopper pr. portion), så hvis du leder efter flere portioner eller større portioner, skal du fordoble opskriften. Du vil ikke fortryde at have rester ved hånden, som hele familien kan nyde!

Hvis du er ved at tilberede denne opskrift, kan du måle 4 enkeltportioner og opbevare suppen i måltidsbeholdere til at tage med på arbejde til frokost.

Sørg for at hente dine yndlings toppings til et lækkert måltid.

To træskåle med tacosuppe med avocado i skiver på toppen. Halvdelen af ​​en frisk avocado til siden og en blå serviet på hvid baggrund.

Selvom du kan tilberede denne nemme opskrift på tacosuppe i en crock pot eller lave Instant Pot Taco Suppe, samles opskriften så hurtigt på komfuret, at jeg synes, det er mest fornuftigt at lave den på komfuret.

Hvis du leder efter flere nemme suppeopskrifter at nyde i hele suppesæsonen, så tjek disse ud!

Flere sunde suppeopskrifter:

Nyd denne nemme, solide middagsopskrift enhver aften i ugen!

ingredienser

 • 1 spsk avocadoolie

 • 1 gult løg i tern

 • 1 grøn peberfrugt, hakket

 • 1 lb magert kalkun

 • 4 fed hvidløg, hakket

 • 1 spsk chilipulver

 • 1 tsk stødt spidskommen

 • 1 tsk havsalt efter smag

 • 1 (15-oz) dåse sorte bønner, drænet

 • 1 kop frosne majs eller 1 dåse majs

 • 2 til 4 kopper hønsebouillon*

 • 1 (15-oz) dåse knuste tomater

Til servering:

 • Skåret avocado

 • Revet ost

 • Tortillas eller chips

 • Creme fraiche

Instruktioner

  1. Opvarm avocadoolien i en stor gryde (såsom en hollandsk ovn eller fond) ved middelhøj varme.

  2. Tilsæt det hakkede løg og sauter under omrøring af og til, indtil det begynder at blive blødt, cirka 3 minutter. Rør den hakkede peberfrugt og hvidløg i og steg i 1 til 2 minutter.

  Løg og peberfrugt koges i en stor suppegryde

  3. Tilsæt den malede kalkun og brug en spatel til at hakke den i små stykker. Rør chilipulver, stødt spidskommen og havsalt i, indtil alt er godt blandet.

  Løg, peberfrugt, malet kalkun og krydderier koges i en stor gryde.

  4. Kom de sorte bønner, majs, hønsebouillon og knuste tomater (resten af ​​ingredienserne) over i gryden og rør godt rundt. Dæk til og bring suppen i kog.

  Knuste tomater ovenpå sorte bønner, majs, kalkun, løg og peberfrugt, med hønsebouillon hældt i gryden.

  Når det koger, reducerer du varmen til en blid boble og koger i 10 til 30 minutter (jo længere suppen koger, jo mere udvikler smagen sig).

  Lagergryde med malet kalkun tacosuppe, klar til at lave mad.

  5. Server malet kalkun-tacosuppe med dine yndlings-taco-toppings, som avocado i tern, revet ost, grønne løg, creme fraiche, valgfri salsa, tortillachips eller majschips osv.

  Gryde med malet kalkun tacosuppe med en slev, der tager noget ud.

Noter

*Brug 2 til 4 kopper bouillon afhængigt af hvor tyk eller tynd du kan lide din suppe. Jeg bruger 2 kopper bouillon, fordi jeg godt kan lide, at suppen har en tyk, solid vibe.

Ernæringsoplysninger

Portionsstørrelse 2 kopper

Beløb per portion

Kalorier 360Total fed 7gMættet fedt 1gUmættet fedt 3gKolesterol 81mgNatrium 1105mgKulhydrater 35 gNetto kulhydrater 24gFiber 11 gSukker 8gProtein 37 g

Dette indlæg indeholder affiliate links, hvilket betyder, at jeg laver en lille kommission på varer, du køber, uden at det koster dig ekstra.

lignende indlæg

Leave a Reply