Husets favorit ristede rosenkål opskrift

6
Husets favorit ristede rosenkål opskrift

Disse husfavorit rosenkål er de bedste sidegrøntsager og er plettet med lyse udbrud af tranebær og nøddeagtige valnødder. Den perfekte tilføjelse til ethvert måltid!

Lad os tale om disse ristede, søde, nøddeagtige rosenkål, der kombinerer de møre, sprøde, hel-brussel-bid med de ultratynde og sprøde blade, alle belagt med en lille senneps-ahorn og plettet med saftige bid af tørrede tranebær. IH, du godeste. HVORFOR ER DE SÅ GODE.

For at være ærlig har jeg meget få “husfavoritter” i vores hus, fordi jeg altid skifter det ud. Prøver altid nye opskrifter, går altid videre til det næste. Vi bliver næppe på én opskrift i mere end blot et par gentagelser, fordi det er nyt! spændende! rah rah rah. Men denne opskrift er blevet lavet UGELIG i… hm, de sidste fem måneder? Det har solidt fortjent sin House Favorite-status. Vi laver alle disse rosenkål. det. tid.

Far elsker dem, småbørn elsker dem, mor elsker dem OG elsker at alle elsker dem. Også: gæster elsker dem, selvom vi normalt, hvis det er mere end bare os, bliver nødt til at fordoble opskriften, for ja, i vores hus vil vi helt sikkert færdiggøre en pande mellem os tre.


I dette indlæg: Alt hvad du behøver til disse rosenkål


Ingredienser til disse ristede rosenkål

Dette er en opskrift fra SOS-serien – som i, et glimrende baglommevalg, når du bare skal have noget på bordet hurtigt – så her er vores super korte og søde ingrediensliste:

 • rosenkål
 • valnødder
 • tørrede tranebær
 • ahornsirup
 • Dijon sennep

Og selvfølgelig dine standarder: olivenolie, salt og peber.

Foretrækker du at se i stedet for at læse?

Ingredienser til husets yndlings rosenkål

Sådan laver du rosenkål, der faktisk smager godt

Nu sker det!

 1. Forbered dine rosenkål. Skær bunden af ​​rosenkålen af, fjern de yderste blade og halver den lodret. Tænd for noget musik eller et godt show og gå til byen.
 2. Derefter, Bruxelles bliver smidt i olivenolie og stegt i ovnenskæresiden nedad, til de er pæne og sprøde.
 3. Det valnødder tilsættes i sidste øjeblik til lidt ristning.
 4. Det tranebær med nedkølingsfesten.
 5. Og endelig, saucen kommes direkte i gryden. Og med sauce, mener jeg et lille øjenskud af dijonsennep og et solidt skvæt ahornsirup (hvis du kan lide det syrlige, måske også lidt balsamicoeddike?). Kom lidt mere olivenolie, salt og peber derinde, måske nogle røde peberflager, hvis du kan lide krydret ting, og åhhhkay ja.

Det var nemt. Vi er i erhvervslivet.

Ristede rosenkål på en pande med en spatel

Hvad skal man servere med rosenkål

Bruxelles i sig selv er ikke et måltid (selvom med tranebær og valnødder derinde… måske er de det?), men her er nogle ideer til, hvad man kan servere dem med – SOS STYLE.

Smagene i denne opskrift kan gå så mange retninger med hvad end det er, du spiser. Og jeg er sikker på, at du kan komme i tanke om 100 eller flere smartere ideer til at runde bordet af, hvis du går efter en mere imponerende middags-fest situation, så lad mig ikke holde dig tilbage.

Men til grundlæggende nætter derhjemme, hvor du virkelig, virkelig, faktisk vil se frem til at spise dine grøntsager, er disse grundlæggende, alsidige, saftige, sprøde spirer, hvor de er.

Jeg siger dig – HUSFAVORITT.

Nærbillede af ristede rosenkål på en pande med valnødder og tranebær.

Husets favorit rosenkål: Ofte stillede spørgsmål

Jeg er allergisk over for nødder. Hvad kan jeg erstatte?

Du kan lade nødderne stå helt ude, eller hvis du kan have kerner, kan du tilføje græskarkerner her. Når du har tilføjet græskarkernerne, skal du bare holde godt øje med tingene, så de ikke brænder på.

Hvordan kunne jeg forberede rosenkål på forhånd?

Rosenkål er virkelig bedst frisk og sprød ude af ovnen, så til klargøring før tid, vil jeg anbefale bare at skære rosenkålene, så de er klar til at blive ristet, og piske sennep og ahornsirup sammen, så det er klar til brug også!

Kan jeg tilføje kød til disse rosenkål?

Jo da! Nogle pancetta eller bacon i tern ville være fantastisk! Du kan også koge noget laks til dette meget pænt.

Er der nogle urter jeg kan tilføje til dette?

Absolut! Timian og/eller rosmarin ville være dejlige tilføjelser til dette.

Kan jeg tilføje ost til dette?

Det lyder lækkert! Ja. Smuldret gedeost eller fetaost ville være lækkert.

Print

urur-ikonbestikbestik ikonflagflag ikonfoldermappeikoninstagraminstagram ikonpinterestpinterest ikonfacebookfacebook ikonPrintudskriv ikonfirkanterfirkanter ikonhjertehjerte ikonhjerte solidthjerte solid ikon

Beskrivelse

Disse husfavorit rosenkål er de bedste sidegrøntsager og er plettet med lyse udbrud af tranebær og nøddeagtige valnødder. Den perfekte tilføjelse til ethvert måltid! 1. Forvarm ovnen til 425 grader. Læg rosenkål med skæresiden nedad direkte på en bageplade. Dryp med olie og drys med salt og peber.

 2. Rist rosenkål i 15-20 minutter, indtil de afskårne sider er meget brune og nogle af bladene er sprøde. Tilsæt valnødder, sennep og ahorn; tilbage i ovnen i 5-10 minutter for at få valnødderne ristet. (Du kan vælge enten at tilføje saucen nu, eller når gryden kommer ud af ovnen i trin 3. Hvis du tilføjer den nu, bliver den ligesom bagt ind i bruxelles, men hvis du tilføjer den, når de er færdigbagte , det vil være lidt mere frækt. Jeg kan godt lide det begge veje. Dit valg!)

 3. Fjern fra ovnen. Vend med tranebær direkte på bagepladen. Smag til og server med det samme. Yumo!

 • Forberedelsestid: 5 minutter
 • Tilberedningstid: 20 minutter
 • Kategori: Tilbehør
 • Metode: Stege
 • Køkken: amerikansk

Nøgleord: rosenkål, valnødder, tranebær

Opskriftskort drevet af Tasty Recipes logo

Flere lækre rosenkålsopskrifter

lignende indlæg

Leave a Reply