Den ultimative nemme cubanske sandwich

7
Den ultimative nemme cubanske sandwich

Denne hjemmeside kan indeholde tilknyttede links og reklamer, så vi kan levere opskrifter til dig. Læs min privatlivspolitik.

Den lækre Easy Cuban Sandwich er lagdelt med to slags svinekød, masser af smeltet schweizerost, pickles og sennep. Ristet i smør og presset til perfektion er dette en ultimativ sandwich til svineelskere.

Jeg elsker enhver form for lækkert svinekød, uanset om det er på en sandwich, tilberedt som steg eller serveret med kartoffelmos og sovs! Hvis du elsker svinekød, så sørg for at prøve denne Skillet Pork Cacciatore eller denne Slow Cooker Mississippi Pork Roast næste gang!

En cubansk sandwich skåret i halve med de to halvdele stablet på hinanden på en tallerken.

Nem cubansk sandwichopskrift

Denne solide sandwich handler om lagene, og hver enkelt spiller en væsentlig rolle i smagen. Hovedingrediensen er dog de to slags svinekød. Lag og lag af røget skinke sættes sammen med tynde skiver svinemørbrad. Cubano er den ultimative sandwich med den syrlige og syrlige smag af pickles og sennep parret med smeltet schweizisk ost og svinekød.

Denne sandwich er ikke kun fyldt med smag, men den er faktisk rigtig nem at lave! Alle de forskellige ingredienser supplerer hinanden så godt, og det vil give dig lyst til denne sandwich hver uge til frokost! Det er også nemt at ændre tingene og gøre dette til dit eget. Men tro mig, når du først har prøvet denne opskrift, vil det være din nye klassiske, foretrukne sandwich!

Ingredienser i en cubansk sandwich

Denne lækre sandwich har en håndfuld hovedingredienser, og afhængigt af om du er fra Miami eller Tampa, har du måske forskellige meninger om den korrekte variant! Tjek opskriftskortet nederst i indlægget for præcise mål.

Svine mørbrad

 • Svine mørbrad: Denne udskæring af kød er et MUST til denne sandwich!
 • Olivenolie: Dette vil hjælpe med at krydderierne klæber til dit svinekød
 • Appelsinjuice: Citrussmagen tilføjer et flot touch til kødet.
 • Limesaft: Tilsæt et skvæt lime for at komplementere smagen i kødet.
 • Hvidløgsfed: Hvis du ikke bruger friske fed hvidløg så kan du bruge hakket hvidløg. ½ tsk svarer til cirka 1 fed hvidløg.
 • Tørret oregano: Denne krydderi er den helt rigtige smag.
 • Spidskommen: Spidskommen tilføjer lidt smag, men bare rolig, den tilføjer ikke varme!

Sandwich

 • Cubansk brød: Jeg kan godt lide at bruge min hjemmelavede cubanske brødopskrift, men italiensk brød vil også fungere!
 • schweizisk ost: Jeg elsker den kontrasterende smag, som denne ost bringer til sandwichen.
 • Røget skinke: Snup denne i delikatessen, og den bliver skåret i skiver og klar til brug!
 • Dild pickles: Du kan aldrig få nok pickles på en sandwich! Disse er de bedste!
 • Sennep: Almindelig sennep er, hvad jeg bruger, men du kan bruge dijonsennep, hvis du vil forstærke smagen.
 • Smør: Jeg brugte usaltet smør.

Sådan laver du en cubansk sandwich

Denne sandwich handler om lagene, og den mest besværlige del af forberedelsen er tilberedning af svinemørbraden (kun på grund af den tid, det tager at tilberede).

Svine mørbrad

 1. Forbered: Forvarm ovnen til 375 grader Fahrenheit og beklæd en bageplade med folie.
 2. Lav krydderier og hæld: Læg svinemørbraden på den forberedte bageplade. I en lille skål piskes olivenolie, appelsinjuice, limesaft, hvidløgsfed, oregano og spidskommen sammen og hældes over svinekødet.
 3. Laver mad: Kog i 30 til 40 minutter, eller indtil kødet når en indre temperatur på 145ºF. Skær kødet i tynde skiver og stil det til side.

Sandwich

 1. Skær brødet i skiver: Skær hvert brød i halve på langs og skær det derefter i 4 lige store dele.
 2. Lag: Begynd at lægge ingredienserne i lag ved at tilføje halvdelen af ​​osten til det nederste lag af sandwichbrødet. Top med røget skinke, skiver svinekød og pickles. Læg den resterende ost ovenpå. Smør sennep på det øverste stykke brød og læg på sandwichen.
 3. Ristet brød: Smelt smørret i en stegepande eller stegepande ved middel varme. Tilføj sandwichene og sæt en tung stegepande, såsom en jerngryde, oven på sandwichene for at presse dem ned. Når den er ristet, vend den cubanske sandwich og gentag. Hvis du vil, kan du bruge en panini presse at riste denne sandwich til perfektion!
6 billeder, der viser, hvordan man sammensætter en cubansk sandwich.

Skal du bruge cubansk brød?

Dette afhænger af, hvem du spørger, men sandt, du kan bruge ethvert blødt brød til at forberede denne sandwich. Hvis brødet er for hårdt, vil det ikke trykke let, når det tilberedes til sidst.

Nærbilledet af en person, der holder den ene halvdel af en cubansk sandwich.

Hvilket svinekød er bedst?

Denne særlige opskrift kræver svinemørbrad, fordi den er nemmere og hurtigere at tilberede end svineskulder. Begge typer svinekød vil fungere, og skulderen kan smages lidt mere end mørbraden. Det er dit valg!

En cubansk sandwich på en tallerken med en bid taget ud.


Svine mørbrad

 • Forvarm ovnen til 375º Fahrenheit, og beklæd en bageplade med riller med folie.

 • Læg svinemørbraden på den forberedte bageplade. I en lille skål piskes olivenolie, appelsinjuice, limesaft, hvidløgsfed, oregano og spidskommen sammen og hældes over svinekødet.

 • Kog i 30 til 40 minutter, eller indtil kødet når en indre temperatur på 145º Fahrenheit. Skær kødet i tynde skiver og stil det til side.

Sandwich

 • Skær hvert brød i halve på langs og skær det derefter i fire lige store dele.

 • Begynd at lægge ingredienserne i lag ved at tilføje halvdelen af ​​osten til det nederste lag af sandwichbrødet. Top med røget skinke, skiver svinekød og pickles. Læg den resterende ost ovenpå. Smør sennep på det øverste stykke brød og læg på sandwichen.

 • Smelt smørret i en stegepande eller stegepande ved middel varme. Tilføj sandwichene og sæt en tung stegepande, såsom en jerngryde, oven på sandwichene for at presse dem ned. Når den er ristet, vend sandwichen og gentag.


Hvis du har en paninipresse, kan du også bruge den til at riste og presse sandwichene.
Oprindeligt offentliggjort den 21. februar 2020
Opdateret den 25. november 2022

Serverer: 8

Betjener1sandwichKalorier582kcal (29 %)Kulhydrater29g (10 %)Protein42g (84 %)Fed33g (51 %)Mættet fedt15g (75 %)Flerumættet fedt3gEnkelumættet fedt12gTransfedt0,1gKolesterol124mg (41 %)Natrium1377mg (57 %)Kalium536mg (15 %)Fiber2g (8 %)Sukker3g (3 %)Vitamin A621IU (12 %)C-vitamin6mg (7 %)Calcium564mg (56 %)Jern4mg (22 %)

Alle ernæringsoplysninger er baseret på tredjepartsberegninger og er kun et skøn. Hver opskrift og næringsværdi vil variere afhængigt af de mærker du bruger, målemetoder og portionsstørrelser pr. husstand.

Rute frokost, hovedret

Køkken cubansk

Søgeord Cuban, cubansk sandwichopskrift, nem, sandwich

lignende indlæg

Leave a Reply