5-ingrediens melfri jordnøddesmør Banan Brownies

0
5-ingrediens melfri jordnøddesmør Banan Brownies

5-ingrediens melfri jordnøddesmør Banan brownies lavet med grundlæggende sunde ingredienser for en sund godbid. Denne sunde brownie-opskrift er den perfekte mulighed for dem, der elsker deres desserter mindre søde og sundhedsbevidste nok til at spise hver dag. Ægfri, oliefri, raffineret sukkerfri, mælkefri veganske brownies!

Skiver af brunkager sidder på et stykke bagepapir, drysset med havsalt.

Konstant på jagt efter godbidder, jeg vil med glæde spise dagligt uden at bekymre mig om op- og nedture i blodsukkeret, disse jordnøddesmør-bananbrownies er en dejlig lækker pasform.

De er den perfekte kombination af jordnøddesmør, banan og chokolade. Hvis du allerede ved, at du elsker denne kombination, ja så er brownies et must at lave!

Disse brownies vejer ind som ægfri, glutenfri, raffineret sukkerfri og mælkefri, og de er designet til ikke kun at være en lækker sundere godbid, men de passer også til mange diætrestriktioner.

Intet universalmel, sukker, æg, bagepulver, bagepulver, olie eller fancy udstyr er nødvendigt!

Jeg kan godt lide at se dem som brownie-versionen af ​​mine 3-ingrediens chokolade banankager.

Hvis du synes, du er mere en mandelsmør-person, er du velkommen til at bytte. Vi har muligheder!

Smager disse melløse brownies ligesom almindelige brownies? Absolut ikke. Disse sunde bananbrownies har en meget peanut- og banan-fremadsmag med en blød, sej tekstur.

Hvis du er ligesom mig, og du prøver at holde dine godbidder opmærksomme, er mine sunde søde kartoffelbrownies, 5-ingrediens jordnøddesmør havregryn chokoladechip cookies og sunde 6-ingrediens æble havregryn cookies nogle gode eksempler på godbidder jeg vil spise dagligt.

Firkantet bradepande med sunde bananbrownies drysset med havsalt og chokoladechips frisk ud af ovnen. En frisk banan og en serviet på siderne af panden.

Lad os diskutere den enkle ingrediensliste til disse bananbrownies. Jeg vil vædde på, at du har dem alle ved hånden det meste af tiden!

Ingredienser til melfri jordnøddesmør bananbrownies:

Modne bananer: Brug overmodne bananer, der har masser af brune pletter for de bedste resultater! Jeg kan godt lide at bruge bananer, der stadig har en dyb gul farve, men som er for modne til at spise, som det er for de flestes standarder. Mosede bananer bringer cremet tekstur og masser af sødme til brownies.

Usødet jordnøddesmør: Godt omrørt naturligt jordnøddesmør udgør en god del af volumen af ​​disse brownies, tilføjer et rigt fedtindhold, lækker peanut-smag og sikrer også, at brownies holder sammen. Jeg har prøvet opskriften med ristet jordnøddesmør og synes, jeg foretrækker ikke-ristet jordnøddesmør bedre.

Ren ahornsirup (valgfrit): Tilføj et par spiseskefulde ren ahornsirup for at booste sødmen af ​​disse brownies. Fordi de i forvejen ikke er alt for søde, kan de have gavn af noget ekstra sødemiddel.

Kakaopulver: Chokoladedelen af ​​opskriften! Jeg bruger rå kakaopulver som jeg synes har en mere cremet smag end almindelig kakaopulver, men enhver form for usødet kakaopulver vil virke. Du kan også bruge hollandsk proces kakaopulver. Ingen lang liste over tørre ingredienser her – kakaopulver og salt er de eneste.

Havsalt: En knivspids salt forbedrer smagen af ​​jordnøddesmør, bananer og kakaopulver, så du får den fulde effekt af alle smagene.

Chokoladechips (valgfrit): Chokoladechips tilfører brunkagerne mere sødme og fyldig chokoladesmag, og det er det, der giver fudgy brownies her. Jeg bruger en forholdsvis lille mængde, men du kan bruge op til 1 kop til dekadente brownies.

Valgfri tilføjelser:

 • Hvis du har rent vaniljeekstrakt ved hånden, tilsæt ½ tsk til dejen.
 • Til nøddeagtige brownies, tilsæt ⅓ til ½ kop hakkede rå valnødder eller pekannødder.
Hånd, der holder en bananbrownie, så du kan se indersiden.

Tilpasninger af opskrifter:

 • Hvis du foretrækker at bruge almindeligt rørsukker, brun farin, ahornsukker eller kokossukker frem for ren ahornsirup, er du velkommen til at lave erstatningen.
 • Tilføj flere chokoladechips for at få en sødere, mere fudgier brownie.
 • Hvis du foretrækker en anden type eller nøddesmør eller frøsmør såsom mandelsmør eller solsikkekernesmør, er du velkommen til at bytte det ud.
 • Til dekadente brownies til chokoladeelskere, tilsæt 2 spiseskefulde smeltet kokosolie og brug en hel kop chokoladechips.

Nu hvor vi er bekendt med de sunde ingredienser til denne sunde chokoladedessert, lad os bage et parti med 5 ingrediens brownies!

Sådan laver du jordnøddesmør banan brownies:

Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit og beklæd en 8″ x 8″ firkantet pande med pergamentpapir.

Mos bananerne i en stor røreskål, til de er meget cremede (hvis du ikke har noget imod klumper af banan, kan du lade dem være tykke, men jeg kan godt lide at mose dem godt).

Mosede bananer i en rød røreskål.

Tilsæt jordnøddesmør og ren ahornsirup og rør godt, indtil der dannes en tyk browniedej (våde ingredienser). Rør kakaopulver og salt (tørre ingredienser), indtil der dannes en tyk dej.

Mos banan, jordnøddesmør og kakaopulver i en røreskål, klar til at blive blandet sammen.

Rør chokoladechipsene i (hvis de tilføjes), indtil de er godt indarbejdet i browniedejen.

Brownie-dej i en røreskål, klar til at blive bagt.

Hæld dejen i den forberedte gryde. Fordel det i et jævnt lag, og drys med ekstra chokoladestykker oven på dejen, hvis du har lyst.

Browniedej i en firkantet gryde med chokoladechips ovenpå, klar til at komme i ovnen.

Bag brownies i 20 til 25 minutter, eller indtil de ser sat op.

Bagefad med bananbrownies frisk ud af ovnen.

Lad brunkagerne køle af til stuetemperatur, inden de skæres i skiver med en smørkniv og serveres. Hvis du har lyst, kan du drysse dem med lidt flagende havsalt eller endda pulveriseret sukker. Server dem med en kugle vaniljeis (jeg ville gå med en sukkerfri mælkefri is) til en rigtig god tid.

Sunde Jordnøddesmør Banan Brownies skåret i individuelle firkanter.

Opbevar brownies i en lufttæt beholder (eller lynlåspose) i køleskabet i op til 1 uge. Disse brownies fryser meget godt! Du skal blot fryse dem i en frysepose (eller lufttæt pose) i op til 3 måneder.

Tallerken med bananbrownies, klar til at spise. En banan og en serviet til siderne af tallerkenen.

Fuld afsløring: Jeg synes, disse brownies smager meget bedre, når de har siddet i et antal timer. Frisk ude af ovnen har smagene ikke udviklet sig helt, men efter flere timer (den næste dag og de følgende flere dage) har brownies en meget mere udtalt, defineret smag.

Af denne grund anbefaler jeg at lave denne sunde dessertopskrift på forhånd, hvis du kan forudse din trang. 😉

Stak bananbrownies på et stykke bagepapir med en banan og en serviet i baggrunden.

Og det er det! Disse chokolade-banan-brownies er en af ​​de godbidder, du føler dig sikker på, når du konstant roterer for at få en hurtig bid brownie-hygge for at slukke din søde tand og få din chokolade fix.

Denne opskrift på sunde brownies er en god opskrift, når du har lyst til en sød godbid for at bevare din fornuft, men ikke sende dit blodsukker gennem taget.

Hvis du er til godbidder med lavere sukker, så prøv også disse!

Flere sunde dessertopskrifter:

Nyd din jordnøddesmør bananchokoladeoplevelse!

ingredienser

 • 4 modne bananer, mosede (ca. 1,5 kopper)

 • 1 kop usødet cremet jordnøddesmør

 • 2 til 3 spsk ren ahornsirup, valgfri

 • ½ kop kakaopulver

 • ¼ tsk havsalt

 • ¼ kop chokoladechips, valgfrit

Valgfri tilføjelser:

 • ½ tsk ren vaniljeekstrakt

 • ⅓ kop hakkede valnødder eller pekannødder

Instruktioner

  1, Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit og beklæd en 8″ x 8″ firkantet pande med pergamentpapir.

  2. Mos bananerne i en stor røreskål, indtil de er meget cremede (hvis du ikke har noget imod klumper af banan, kan du lade dem være tykke, men jeg kan godt lide at mose dem godt).

  Mosede bananer i en rød røreskål.

  3. Tilsæt jordnøddesmør, ren ahornsirup, kakaopulver og havsalt til røreskålen (de resterende ingredienser) og rør godt, indtil der dannes en tyk browniedej.

  Mos banan, jordnøddesmør og kakaopulver i en røreskål, klar til at blive blandet sammen.

  Rør chokoladechipsene i (hvis de tilføjes), indtil de er godt indarbejdet i browniedejen.

  Brownie-dej i en røreskål, klar til at blive bagt.

  4. Hæld dejen i den forberedte gryde. Fordel det i et jævnt lag, og drys med ekstra chokoladestykker oven på dejen, hvis du har lyst.

  Browniedej i en firkantet gryde med chokoladechips ovenpå, klar til at komme i ovnen.

  5. Bag brownies i 20 til 25 minutter, eller indtil de ser sat op.

  Bagefad med bananbrownies frisk ud af ovnen.

  6. Lad brunkagerne køle af til stuetemperatur, inden de skæres i skiver og serveres. Hvis du har lyst, kan du drysse dem med lidt flagende havsalt eller endda pulveriseret sukker.

  Hånd, der holder en bananbrownie, så du kan se indersiden.

  Server dem med en kugle vaniljeis (jeg ville gå med en sukkerfri mælkefri is) til en rigtig god tid.

Noter

Brug enhver nødde- eller frøsmør, du kan lide, såsom mandelsmør, solsikkekernesmør eller cashewsmør i stedet for jordnøddesmør.

Opbevar brownies i en lufttæt beholder (eller lynlåspose) i køleskabet i op til 1 uge. Disse brownies fryser meget godt! Du skal blot fryse dem i en frysepose (eller lufttæt pose) i op til 3 måneder.

Ernæringsoplysninger

Udbytte 9

Portionsstørrelse 1 brownie (af 9)

Beløb per portion

Kalorier 281Total fed 18 gMættet fedt 4gUmættet fedt 11 gKolesterol 2 mgNatrium 174mgKulhydrater 29 gNetto kulhydrater 23gFiber 6gSukker 12 gProtein 9 g

Dette indlæg indeholder affiliate links, hvilket betyder, at jeg laver en lille kommission på varer, du køber, uden at det koster dig ekstra.

Leave a Reply